Cuprins tutoriale seo

1. CUVINTE-CHEIE RELEVANTE

Cuvintele-cheie sunt un element central in cadrul procesului de optimizare pentru motoarele de cautare. Atunci cand un utilizator doreste sa efectueze o cautare, el introduce un cuvant-cheie sau o expresie dupa care cauta.

Citeste tutorialul

2. CUVINTE-CHEIE IN METATAG-URI

In ultima vreme a aparut, in mediul online, o polemica destul de ciudata legata de metatag-uri. O serie dintre cei care activeaza in domeniul marketing-ului on-line au lansat ideea ca Google nu mai tine cont de textul introdus in metatag-uri.

Citeste tutorialul

3. CUVINTE-CHEIE IN TAG-URI

Exista o serie de tag-uri care pot sa aiba un rol important in SEO, in cazul in care contin cuvintele-cheie potrivite. Haideti sa vedem impreuna unde trebuie sa introducem aceste cuvinte-cheie potrivite, pentru a obtine rezultate mai bune in procesul de optimizare pentru motoarele de cautare.

Citeste tutorialul

4. CONTINUT

Ne referim la acel concept cunoscut in domeniu ca “SEO friendly content”, adica un continut adaptat la cerintele SEO. Pentru a intelege despre ce este vorba, vom spune simplu ca ceea ce introducem noi ca si text intr-un website trebuie sa tina cont de felul in care motoarele de cautare vad continutul respectiv.

Citeste tutorialul

5. LINK-URI: INTERNAL LINKS,
OUTBOUND LINKS,
INBOUND LINKS

Internal links – link-uri interne. Link-urile interne sunt acele link-uri care atunci cand sunt accesate duc spre o alta pagina a website-ului nostru. Practic sunt link-urile care faciliteaza navigatia in interiorului website-ului. Cu ajutorul lor se construieste structura de rezistenta a website-ului.

Citeste tutorialul

6. INCARCARE RAPIDA A CONTINUTULUI WEBSITE-ULUI

Probabil vi s-a intamplat sa accesati un anumit link si sa observati ca website-ul vizat nu se mai incarca sau se incarca foarte greu. Eu, personal, de cele mai multe ori renunt sa mai astept si cred ca multi dintre utilizatori procedeaza la fel.

Citeste tutorialul